Kuntta

Kuntta

Kuntta sopii helppohoitoista pihaa tavoittelevalle, luonnollista maisemaa rakastavalle pihanomistajalle. Kuntta on siirrettävää varvikkoa, jolla pihasta maisemoidaan heti valmis metsäpiha. Kuntta sisältää mustikan, puolukan, kanervan ja variksenmarjan varpuja, pohjan sammalet sekä 5-10 cm paksun juurimaton. Kuntan asentaminen pihaan on helppoa ja se sopii niin omakoti- kuin mökkipihaan. Kuntta on ekologinen, sitä ei ole kasvatettu missään vaan se nostetaan metsänhoitoalueilta ennen puiden korjuuta. Kuntan mukana tulevat myös herkulliset metsämarjat omaan pihaasi.

Lue lisää kuntan eduista: Metsäpiha.fi

Kaunis metsäpiha!

Kuntta on mitä parhain metsäpihan pintamateriaali! Mitä kaunis metsäpiha vaatii? Metsäpihaa suunnitellessa kannattaa huomioida myös kulkuväylät, oleskelualueet, valaistus sekä tietenkin metsäpihaan sopiva kasvillisuus.
Lue vinkkini Metsäpihan sivuilta!

toteutettuja kunttapihoja

Toimitus ja asennus

Toimitamme kunttapihan sinulle 100 x 120 cm kokoisina kunttalevyinä. Ne on helppo asentaa itse ilman koneita ja laitteita!

Rahtitoimituksena saat kunttakuorman kuormalavoille pakattuna kotiosoitteeseesi viikossa. Täydellä lavalla on 24 m² kunttaa. Pienin toimitettava erä on puolikas lava eli 12 m². Pientoimituksiin lasketaan rahtilisä osoitteen ja määrän mukaan.

Kuntta asennetaan viipymättä kuorman saavuttua. Asennustalkoot kannattaa siis järjestää heti toimituspäivää seuraaville päiville. Pohjan on hyvä olla aivan valmis jo ennen kuntan saapumista.

Asennustyö on helppoa ja nopeaa. Kunttalevyt asennetaan tiiviisti toisiaan vasten. Kärjistään taivutetuista talikoista on apua kunttalevyjen siirtelyssä. Kokonaista lavaa pystyy siirtämään lavapiikeillä varustetulla pienkoneella. Mikäli alueella on vaihtelevia muotoja, asennetaan kuntta alueen rajojen yli ja sahataan vasta lopuksi haluttuun muotoon. Kuntta-alueen reunat kannattaa viimeistellä luiskaamalla hiekkaa kunttalevyn juuristokerrosta vasten. Näin juuristo ei kuivu tarpeettomasti alueen reunamilla. Isompiin kohteisiin tarjoamme myös asennuspalvelua.

Suomen Kunttapiha

Teemme yhteistyötä Suomen Kunttapihan kanssa. Myyntialueemme on Lounais-Suomi Porista Espooseen.
Lue lisää kuntan asennuksesta ja hoidosta Suomen Kunttapihan sivuilta: