Maksaruohomatto

Maksaruohomatto

Toimittamamme Sempergreen® maksaruohomatto on laadukasta ja sisältää 10-12 erilaista maksaruoholajiketta. Kasvit kasvavat kookoskuitualustalla ja Sempergreenin kehittämällä erityisellä kasvualustalla. Kasvien peittävyys matosta on toimitettaessa vähintään 95 %. Maksaruohomatto toimii erinomaisesti maanpeitteenä paahteisella piha-alueella tai viherkattona niin pienillä pinnoilla, kuten  grillikatoksen tai pihasaunan katolla, sekä isommillakin kattopinnoilla. Matot ovat heti käyttövalmiita ja helppoja asentaa. Maksaruohot ovat mehikasveina sopeutuneet varastoimaan vettä lehtiinsä ja sopivat siksi erittäin hyvin vaihteleviin sääolosuhteisiin. Maksaruohomatot esikasvatetaan Hollannissa.

Näyttävä viherkatto!

Maksaruoho sopii mainiosti pohjolan olosuhteisiin myös katolle asennettuna. Matalakasvuisena ja väheisen ravinnetarpeen vuoksi se menestyy hyvin viherkatteena ilman vaativaa hoitoa. Maksaruohokattojen etu on vaihteleva ulkonäkö kesän kuluessa. Raikas vihreys taittuu kesän kukinnan jälkeen upeisiin syysväreihin!

Toimitus ja asennus

Maksaruohomatto toimitetaan tilausten mukaan. Kasvillisuuden lisäksi voit tilata meiltä kaikki tarvitsemasi viherkaton rakennekerrokset salaojamatosta alkaen.

Maksaruohomaton asentamisen voit tehdä itse tai tilata erikseen asennuspalvelun. Kaikki tarvittavat rakennekerrokset on oltava valmiina muutama päivä ennen maksaruohomaton saapumista.

Maksaruohomattoa voi viherkattokohteiden lisäksi asentaa myös esimerkiksi pihan paahteisille rinteille katekasvillisuudeksi.